Brug for en kunstpause?

Ta' en kunstpause når du besøger Randers Art Week. Rundt om i området er der mange gode muligheder for at holde en hyggelig og kulinarisk pause - hvor det også er muligt at få et historisk vingesus.

Ta' en kunstpause

Der er alt fra hyggelige kroer i oplandet til gode restauranter og cafeer i den hyggelige Randers Midtby. Her kan du besøge de snævre middelaldergader, hvor butikkerne ligger i hyggelige bindingsværkshuse. Det er også i midtbyen, at man finder Danmarks ældste gågade - Houmeden.

Hver lørdag formiddag genoplives de gamle handelstraditioner, når torvehandlerne rykker ind med boder og stande på byens hyggelige marked ved Houmeden.

I den sydlige ende af byen finder man Randers Storcenter, der udover et bredt udvalg af butikker også altid byder på sjove aktiviteter.

Randers byder også på en lang række charmerende og hyggelige overnatningssteder, hvad enten det skal være et stort velrenommeret hotel, en gammel kro eller en intim Bed and Breakfast. 

Der er også masser af muligheder for at komme tæt på naturen på områdets mange campingpladser, shelters eller i lystbådehavnen, hvis man kommer fra vand-siden.

Andre turistattraktioner 

Bliver du i området nogle dage, kan det også anbefales at besøge de mange spændende turistattraktioner. Udover de to kunstmuseer, der er med i Randers Art Week, kan du også opleve musikhistorie på Graceland Randers ellers se tropiske dyr i Randers Regnskov.