På vej hjem

Her kan du læse det magasin Randers Kommune udgav til pendlerne i 2011 og 2012 "På vej hjem" blev omdelt til virksomheder, biblioteket, banegården mv.

I det seneste nummer fra december 2012 kan du bl.a. læse om hvordan driftige danske frugtavlere nu vil konkurrere med de bedste franske vine. 

Historier fra På vej hjem

Ciderbrygning bliver nu taget alvorligt af en række danske frugtavlere. Jens Skovgaard Pedersen, der ejer Cold Hand Winery i Læsten ved Randers er en af dem. Hans ambition er at følge den nye nordiske køkkentrend op med en ny nordisk drik, der kan konkurrere med sydeuropas druer. Cider brygget på danske æbler. Læs hans historie i dette nummer af På Vej Hjem.

I samme nummer kan du også læse nogle af de mange gode historier, der gemmer sig i Randers ældgamle historiske bykerne. Hvis væggene kunne tale... - og det kan de gennem Tina Knudsen Jensen fra Lokalhistorisk arkiv. Læs de fascinerende beretninger i bladet.

Læs også om hvordan man i Randers bevidst arbejder med talentudvikling inden for sportsverdenen og om hvordan unge designere får mulighed for at udfolde sig kreativt på Den Skandinaviske Designhøjskole i Randers.

Disse og en række andre spændende historier finder du i På Vej Hjem 4/2012.

Om pendlermagasinet 
Det er syvende og foreløbigt sidste udgave af ”På Vej Hjem”, der nu er på gaden. Pendlermagasinet er et led i Randers Kommunes arbejde med at give kommunens mange pendlere et tættere indtryk af Randers og omegn og dermed bidrage til, at de overvejer at flytte til byen. Derfor distribueres magasinet gennem blandt andet udvalgte arbejdspladser, til tandlæger og speciallæger og trafikknudepunkter. Historierne i magasinet er udarbejdet efter journalistiske principper, og redaktionen går gerne efter den anderledes og overraskende historie. Magasinet indeholder desuden gode tips til kultur- og fritidslivet i Kommunen. Magasinet udarbejdes af Randers Kommunes kommunikationsafdeling.

Læs På vej hjem

På vej hjem 4 2012

På vej hjem 3 2012

På vej hjem 2 2012

På vej hjem 1 2012

På vej hjem 3

På vej hjem 2

På vej hjem 1