e-messe Randers 2016

Udbydere af e-handelsløsninger/markedsføringsløsninger stiller op i butikkerne i Randers den 11. maj og præsenterer deres e-handelsløsninger, som kan blive en løsning, som kommer din detailvirksomhed til gavn.

10. maj 2016

e-messe Randers 2016 finder sted den 11. maj fra kl. 12.00-17.00 og er en event, hvor udbydere af e-handelsløsninger/markedsføringsløsninger vil vise og fortælle om deres produkter i de lokale butikker i Randers. e-messen er for dig, som ønsker at høre om, hvordan du kan styrke din detailhandel og detailposition via e-handelsløsninger i en tid, hvor den fysiske detailhandel er under hårdt pres. Du kan på e-messen opleve en verden af tilbud, der kan gøre din fysisk forretning online. Og se mulighederne for at gøre din online shop levende i Randers.

Har du spørgsmål til e-messe Randers, så kontakt Mads Hulgaard, projektleder ebusiness Randers - mads.hulgaard.jensen@randers.dk – 89151958 eller Caroline Justesen, Caroline.dalsgaard.justesen@randers.dk - 89151069

FAKTA

ebusiness Randers er et nyt initiativ, der er sat i verden for at understøtte digitaliseringen af detailhandlen i Randers Kommune. Initiativet ebusiness Randers er støttet af handelsforeningerne, erhvervsfremmesystemet, erhvervsuddannelserne, dele af erhvervslivet og understøttet af Randers Kommune.