Juleindsamling med Lions og Amtsavisen

Randers Julehjælp, der er en indsamling arrangeret af Randers Amtsavis i samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa, er i gang. I år kan man også købe Lion Club Randers Gudenaa’s digitale julemærke.

07. december 2018

”Randers Julehjælp tjener et godt formål, nemlig at sikre en god jul i børnefamilier, hvor pengene er små. Derfor støtter jeg som borgmester indsamlingen, og jeg vil samtidig gerne opfordre til, at lokale virksomheder og andre med mulighed for det gør det samme,” siger borgmester Torben Hansen.

Det er sjette år i træk, at Randers Amtsavis arrangerer Randers Julehjælp, og i år er det i et samarbejde med Lions Club Randers Gudenaa. Pengene bliver delt ud til ti forskellige organisationer og foreninger, der sørger for selve julehjælpen. Borgmester Torben Hansen har doneret 4.000 kroner, som er det maksimale beløb en borgmester kan give på egen hånd.

 

Sådan donerer man penge til Randers Julehjælp

Ønsker man at donere penge til Randers Julehjælp kan man enten overføre pengene, betale med Mobilepay eller møde personligt op på Amtsavisens redaktion. Man kan også købe Lion Club Randers Gudenaas digitale julemærke. Læs mere om indsamlingen og mulighederne for at donere penge på www.amtsavisen.dk og køb julemærket på www.randers-gudenaa.dk.

De ti organisationer og foreninger, der får del i Randers Julehjælp er: Aktivitetsforeningen Jennumparken Børnenes Kontor Dansk Folkehjælp Frelsens Hær Giv Julen Mening Juleteamet Randers og Omegn Kirkens Korshær Kirkernes Familiehjælp Mødrehjælpen Venligboerne Langå.