Hærværk mod Randersbogstaverne

I løbet af juledagene er der begået hærværk mod de lysende Randers-bogstaver, som siden september har været placeret på Justesens Plæne ved Tørvebryggen.

27. december 2018 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

"På grund af hærværket er medarbejdere fra vores driftsafdeling desværre nødt til at nedtage bogstaverne. Jeg håber, at vi hurtigt kan få dem repareret, så de igen kan komme til at kaste lys og liv i kommunen, siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt. Han oplyser, at der ikke tidligere har været begået hærværk mod bogstaverne, og at julens hærværk naturligvis er blevet politianmeldt.

De lysende Randers-bogstaver blev skabt i sommeren 2017 og var på deres første opgave som blikfang for Randers under Watermusic i september 2017. Randersbogstaverne, som er 18 meter lange, 3 meter høje og 60 centimer brede, har siden efteråret 2017 været placeret flere forskellige steder i Randers, blandt andet på Jens Otto Kraghs Plads, ved Århusvej, på Brotoften og i Havnegade.