Viborgvej lukker i en uge ved jernbanen for alt trafik pga vejarbejde

Banedanmark lukker Viborgvej ved banen fra tirsdag den 13. november kl. 19 til mandag den 19. november kl. 06.00. Så kan hele vejarbejdet blive færdigt inden jul i stedet for først at være færdigt i slutningen af marts næste år.

09. november 2018 - Oprettet af Christian Skov

I en periode har Viborgvej været flyttet mod nord, mens der blev arbejdet på at hæve jernbanebroen. Dette sker for, at Banedanmark kan elektrificere jernbanen. Nu er arbejdet så langt fremme, at Viborgvej kan vende tilbage til sit oprindelige forløb. Planen var, at selv om Viborgvej blev lagt tilbage var der stadig behov for at lukke eller ensrette vejen i en del weekender og om aftenen. Det ville give rigtig mange gener for trafikken i en lang periode helt frem til marts måned næste år – ikke mindst for cyklister, som skulle krydse frem og tilbage over Viborgvej.

Derfor har Banedanmark i samråd med Vejdirektoratet (der er vejmyndighed) besluttet at gennemføre omlægningen af Viborgvej ved at lukke vejen ved banen for alt trafik fra tirsdag 13. november kl. 19 til mandag den 19. november kl. 06.00. Dermed bliver vejarbejdet hurtigere færdigt og giver langt færre gener for trafikken. Derfor har Randers Kommune sagt ja til forslaget.

Banedanmark vil være helt væk fra området allerførst i det nye år.

Der bliver skiltet om lukningen ved E45, på Fladbrovej og på Viborgvej vest for E45. Der bliver adgang til Water & Wellness i hele perioden via Parkboulevarden.