Grønt lys til over 100 nye almene boliger i Randers by

Randers Byråd har på mødet den 12. november godkendt ansøgninger om at opføre 111 nye almene boliger til en samlet pris på knap 200 millioner kroner. Det drejer sig om 24 boliger på Vidarsvej, 55 boliger i Kærsmindeområdet og 32 boliger på Markedspladsen.

Visualisering, Kærsmindeområdet

12. november 2018 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Byggeriet af nye almene boliger i Randers kan nu for alvor tage fart efter, at byrådet på mødet den 12. november godkendte byggeprojekter for knap 200 millioner kroner svarende til i alt 111 nyopførte almene lejeboliger.

Boligerne kommer til at ligge på tre forskellige placeringer i Randers by. På Vidarsvej har byrådet godkendt en ansøgning fra Randers Boligforening af 1940 om at opføre 24 familieboliger. En ansøgning om at opføre 55 boliger på Kærsmindebadets tidligere areal er ligeledes blevet godkendt. Og det samme er en ansøgning fra Domea Randers om at opføre 32 familieboliger på Markedspladsen i det centrale Randers.

Beskrivelse af projektet på Vidarsvej

Beskrivelse af projektet i Kærsmindeområdet

Beskrivelse af projektet på Markedspladsen

Randers Kommune yder et såkaldt grundkapitaltilskud på 10 procent, når der bliver opført nye almene boliger. De tre projekter får således knap 20 millioner kroner i kommunal støtte; penge, som byrådet tidligere har afsat til formålet.