Budget 2019-2022 er vedtaget

Randers Byråd har på mødet den 11. oktober 2018 vedtaget Randers Kommunes budget for 2019-2022.

11. oktober 2018

Budgetaftalen, som Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti og Konservative, blev enige om i september, er nu vedtaget og Randers Kommunes budget for 2019-2022 er dermed fastlagt. Det besluttede Randers Byråd på mødet den 11. oktober 2018.

Se hele budgetaftalen

Se oversigt over ændringer på basisbudgettet som følge af budgetaftalen

Med aftalen om budgettet for 2019-2022 er der i særlig grad sat fokus på investering i nogle af kommunens basisfunktioner – blandt andet midler til sagsbehandling på familieområdet og byggesager, digital infrastruktur, et autismetilbud i Langå, gratis psykologhjælp til 20-25 årige, genopretning og vedligehold af vejnettet, samt byggeri af to nye daginstitutioner.

Samtidigt er der taget et stort skridt i retning af, at sikre det økonomiske grundlag for etablering af

Klimabroen. Broen er et afgørende element i realiseringen af det ambitiøse byudviklingsprojekt Byen til Vandet. Et projekt, der henover de næste mange år skal være lokomotiv for den videre udvikling af Randers by og kommunen som helhed.