Direktør for Udvikling, Miljø og Teknik fratræder sin stilling

Randers Byråd godkendte 10. september 2018, at Randers Kommune og direktør for Udvikling, Miljø og Teknik, Lene Andersen, i gensidig forståelse har aftalt at afslutte samarbejdet.

11. september 2018 - Oprettet af Karen Balling Radmer

”Vi har været meget glade for samarbejdet med Lene Andersen, som har gjort en kæmpe indsats og haft blik for både visioner og detaljer. Personligt vil jeg gerne sige tak for et godt samarbejde,” siger kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt.

Lene Andersen er uddannet cand.oecon fra Aarhus Universitet og kom til Randers fra en stilling som forvaltningschef og stedfortræder for kommunaldirektøren i daværende Nørhald Kommune, hvor områderne var Teknik og Miljø, Skat og Inkasso samt Økonomi. I 2006 blev hun chef for Sammenlægningssekretariatet i Ny Randers Kommune og var for 2007 til 2010 chef for Byråds- og direktionssekretariatet. I december 2010 blev hun direktør for Miljø og Teknik i Randers Kommune.

Efter godkendelse fra byrådet går processen i forhold til at ansætte en direktør for Udvikling, Miljø og Teknik nu i gang. Indtil en ny direktør er tiltrådt, vil Jesper Kaas Schmidt varetage opgaverne i samarbejde med forvaltningen.