Tag et smugkig i Havnegadeboksen

På Dronningekajen i Randers er byudviklingsprojektet Byen til Vandets nye showroom, Havnegadeboksen, klar til besøgende. Den officielle indvielse er på lørdag d. 18. august, men allerede fra onsdag kl. 12.30 kan du tage et smugkig.

15. august 2018 - Oprettet af Christian Skov

Få indblik i ideerne for området i både film, billeder og fysiske modeller og forestil dig, at dér, hvor havnen ligger nu, er der boliger, grønne områder, cafeer og masser af liv. Du kan selv bygge videre på ideerne og komme med dit forslag til, hvordan byen skal udvikle sig.
Alle interesserede kan også tilmelde sig et borgerforum, som giver borgerne mulighed for at komme med ideer og kommentarer til projektet og løbende følge udviklingen på tæt hold. Medlemmer af det nyoprettede forum bliver desuden løbende inviteret til møder og workshops, når der er nyt om projektet - første gang i efteråret 2018.

Medlemmer af forummet inviteres på sejltur

De første 100 tilmeldte til Byen til Vandet-forum har mulighed for at få billet til en hyggelig sejltur med Lillebjørn den 18. august 2018. På sejlturen kan du høre om havnen og om fremtidsplanerne for havneområdet. Oplev din by fra en ny vinkel, og få svar på dine spørgsmål i en lille, uformel forsamling. For at få billet til sejlturen skal du tilmelde dig i Havnegadeboksen, som er Byen til Vandets nye mødested og udstillingsrum på Dronningekajen. Havnegadeboksen er åben onsdag-fredag i Randers Ugen 12:30-17:00 og lørdag fra kl. 10:00 -16.00.

Læs mere om Byen til Vandet og Havnegadeboksen