Randers med til Kulturmøde

Når Kulturmødet på Mors for sjette gang inviterer til kulturelt stormøde den 23.-25. august bliver Randers repræsenteret gennem samarbejdet Europæisk Kulturregion. Region Midtjylland og de 19 kommuner i regionen samarbejder om at udbrede områdets kulturelle tilbud.

Foto fra Havnedagen i Randers Ugen 2018. Fotograf: Søren Pagter

18. august 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Europæisk Kulturregion byder under kulturmødet på et utraditionelt luksuskaffemøde, hvor publikum og gæster kan lade sig underholde af blandt andet anderledes performancekunst.

"Den aktive deltagelse på Kulturmødet viser, at Europæisk Kulturregion er en vigtig spiller på den danske kulturscene lige nu, og det er et vigtigt skridt ind i fremtiden og videreudviklingen af det gode samarbejde, der blev skabt under Aarhus 2017," siger formand for Regionsrådet, Anders Kühnau

Europæisk Kulturregion præsenterer et sprudlende program på den grønne scene Lysskoven. Her kan publikum både smage på giftig mad, se performancedansere i alderen 60+ og opleve spændende paneldebatter.

 "Programmet for Lysskoven illustrerer på mange måder styrkerne og den store bredde i vores samarbejde, der spænder over vidt forskellige typer af kulturprojekter. Når vi arbejder sammen, kan vi opnå mere på kulturområdet end hver enkelt kommune eller institution kan alene, og det åbner helt nye muligheder for at skabe større og anderledes projekter og i højere grad at arbejde internationalt", siger formand for Kommunernes Kontaktråd i Midtjylland og borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen.