Se efterårets katalog fra Recoveryskolen

Efterårets kursusprogram for Recoveryskolen i Psykiatriens Hus er på gaden og online.

03. juli 2018 - Oprettet af Christian Skov

Helt enkelt betyder recovery bedring, ”at komme sig”. Når det bruges i denne sammenhæng, betyder det at komme sig efter psykisk sygdom og efter de sociale følgevirkninger og konsekvenser, det kan have for personer med psykisk sygdom.

Har du lyst til at lære mere om recovery? Undervisningen henvender sig til alle der arbejder med eller er nysgerrige på recovery. Det er for personer med eller uden psykisk sårbarhed, for fagprofessionelle, studerende, pårørende og for alle andre med personlig eller faglig interesse. Det er ikke nødvendigt at have forudgående kendskab til recovery for at deltage og få udbytte af kurserne.

Recoveryskolens kursuskatalog - efterår 2018