Randers FC og Randers Kommune fortsætter partnerskab

Randers Kommunes skal fortsat have et tæt samarbejde med Randers FC om forskellige projekter. Det besluttede Randers Byråd på mødet den 11. juni, hvor indholdet i en ny partnerskabsaftale for perioden 2018-2020 blev godkendt.

11. juni 2018 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Randers Byråd har på mødet den 11. juni 2018 godkendt indholdet i en ny partnerskabsaftale med Randers FC for perioden 2018-2020. Det tætte samarbejde mellem Randers FC og Randers Kommune kan således fortsætte.

Randers FC har gennem en årrække taget et socialt ansvar og været en tæt samarbejdspartner for Randers Kommune i forskellige projekter primært for børn og unge. Blandt andet Jobtour, der har haft til mål at hjælpe og motivere uge ledige til at komme i uddannelse eller arbejde.

 

Videreudvikling af tilsvarende aftale

Den ny partnerskabsaftale er en videreførelse og videreudvikling af en tilsvarende aftale, der blev indgået i 2016, og mens nogle projekter fra den tidligere aftale bliver videreført, kommer der også nye til. Nye projekter er fx Sundjobtour 2018, der har fokus på borgere over 30 år med overvægtsproblemer.  Og RFC Talents of Tomorrow, hvor tilbud om fritidsjob kommer til at gælde alle unge i Randers Kommune.

Med byrådets godkendelse af indholdet i den ny partnerskabsaftale er den nu klar til at blive underskrevet af henholdsvis borgmester Torben Hansen og direktør i Randers FC Henrik Jørgensen, hvorefter aftalen formelt vil være indgået.