Glade cyklister trodsede regnbyger

Efter flere ugers bragende sol valgte vejrguderne at lade regnen falde over Danmarks smukkeste cykelløb, Gudenåløbet, søndag den 10. juni. Det hindrede dog ikke cyklisterne i at møde talstærkt op til det traditionsrige løb, og ovenikøbet nyde turen:

Rikke Hedegaard Petersen i midten hyggede sig til Gudenåløbet sammen med sin mor Anne Petersen til venstre i billedet og sin kusine Ida Sehested Christensen.

11. juni 2018 - Oprettet af Britt Møller

”Det er hyggeligt og sjovt at cykle sammen med sin familie i al slags vejr. Også når det regner,”   sagde Rikke Hedegaard Petersen på 14 år, der cyklede det 27 kilometer lange løb for fjerde gang.

Hun havde taget sin mor og sin kusine med for at hygge sig sammen med dem på cykel langs Gudenåen:

”Det er sjovt at konkurrere op ad bakkerne. Vi venter selvfølgelig på hinanden, så vi kan følges ad på hele ruten,”  sagde Rikke Hedegaard Petersen.

Se TV2 Østjylland udsendelse om Gudenåløbet

Se billeder fra løbet 

Gudenåløbet frisker op

Gudenåløbet rullede for sjette gang. Det er arrangeret af Randers Cykelby og IFA i Stevnstrup.

”Det er meget tilfredsstillende, at så mange store og små cyklister har valgt at bruge en søndag i sadlen trods de mange regnbyger,” sagde Christian Møller fra idrætsforeningen i Stevnstrup.

Det traditionsrige løb afslutter en hel uges byfest og aktiviteter i Stevnstrup. Aftenen inden Gudenåløbet var der stor fest for alle borgere i Stevnstrup:

” Det er tredje år i træk, at jeg deltager i Gudenåløbet. Udover det er sjovt og hyggeligt at cykle sammen sine børn og familie, er løbet også den bedste måde til at blive frisk på igen efter en festlig aften,” sagde Diana Søndergaard fra Stevnstrup.

Diana Søndergaard fra Stevnstrup havde taget sin søn Marius med på 9. år. De cyklede ruten sammen med hans fætter Silas og hans far Jan Justesen.