Borgmester og kommunaldirektør tager på rundtur for at møde dig

Har du noget på hjerte? Vil du fortælle om din oplevelse med Randers Kommune? Noget du er glad for – eller måske forslag til noget, der kan give os en endnu bedre kommune. Så vil borgmester Torben Hansen og kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt gerne møde dig, når de tager på tur i kommunen.

Borgmester Torben Hansen (tv.) og kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt (th.) besøger denne Fårup, mandag 27. august på Fårup Skole

01. juni 2018 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

”Jeg møder og taler med rigtig mange mennesker hver dag, og jeg får mange gode input, når jeg fx handler i supermarkedet. I en stor kommune som Randers synes jeg det er vigtigt at komme ud og tale med folk i det lokalsamfund, de bor og høre, hvad de har på hjerte,” siger Torben Hansen, der er borgmester i Randers Kommune.

Derfor har borgmesteren sammen med kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt indledt en rundtur. Næste gang er mandag 27. august fra kl. 15-17 på Fårup Skole. Alle er velkomne, og intet emne er for stort eller småt.

Kom som du er

”Vi har ikke nogen krav til, hvad man kommer med. Intet emne er for stort og intet er for småt. Selvfølgelig ser vi gerne, at det har noget med Randers Kommune at gøre, men ellers er det frit for alle at møde op med det, man gerne vil tale med os om,” siger Torben Hansen, der ser frem til dialogen.

”Jeg er spændt på, hvad folk kommer med. Det kan være, at vi ikke kan svare på alt på stående fod, og det er måske heller ikke alt, som folk kommer med, vi kan gøre noget ved. Men vi vil være lydhøre og tage de input vi får med tilbage til forvaltningen,” siger Torben Hansen.

Første besøg på runden var 7. juni i Havndal Børneby, Søringen 3 i Havndal. Andet besøg lå 25. juni på Bysekretariatet, Flyvervej 5 i Randers. Begge dage var det muligt for borgere at møde op og få en snak uden tidsbestilling eller andre formelle krav.