Teater: hvem bliver vi til i vores biler?

Randers EgnsTeater runder teatersæsonen 2017-2018 af med en dramatisk tur bag rattet. 22. maj kan publikum komme en tur med ud i trafikken, når med den anmelderroste forestilling ”Bilisten”.

15. maj 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Frank Thiel står solo på scenen, som manden, der i sin bil er konge over sit eget lille univers. Når han sætter sig bag rattet, kan han køre, hvorhen han vil, og absolut ingen skal fortælle ham, hvad han skal. Hverken derhjemme eller på arbejdet ved han, hvem han er. Men i bilen – på vej frem og tilbage – dér ved han, hvem han er:

Han er én, der er på vej. En, der prøver at komme frem. Komme frem til meningen med det hele. Vi lever nemlig i en tid, hvor vi er på vej hele tiden. Vi bevæger os som aldrig før. Vi skal udvikle os uafbrudt. Personlig udvikling, faglig udvikling, samfundets udvikling. Vi er i flow, vi er i proces, vi vækster, vokser, flytter os. Tiden er ikke for de stillestående.

Læs mere på: www.randersegnsteater.dk

BILISTEN er en dramatisk og eksistentiel fortælling, som tager vejen forbi road-rage, pendlerliv, trængsel, klima, frihed, trafikregler og alt det, der gør os til de mennesker, vi bliver til bag rattet. 

Anmelderne har taget godt imod forestillingen

”Underholdende monolog om livet som bilist, stærkt sat på scenen af Frank Thiel” skrev teateranmelder Henrik Lyding i Jyllandsposten og kvitterede med fem stjerner.
””Bilisten” har større ambitioner end det kvikke grin" lød det i JydskeVestkysten, der ligeledes gav fem stjerner.

”Bilisten” kan opleves på Randers EgnsTeater torsdag 22. maj klokken 19.30.