Indvielse af borgerhus i Gjerlev

Håndværkere og lokale ildsjæle har den sidste tid knoklet for at gøre den tidligere skole i Gjerlev klar til at kunne åbne som nyt borgerhus. På lørdag den 26. maj er der officiel åbning mellem kl. 13 og 15.

Det har været et stort arbejde at gøre bygningerne klar til det nye borgerhus.

22. maj 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Det har været et stort arbejde at gøre bygningerne klar til det nye borgerhus. Med indvielsen bliver der pustet nyt liv i Gjerlev og omegn.

Lokale ildsjæle fra Lokalrådet arbejder på at samle mange forskellige kultur og fritidsaktiviteter i huset. Allerede nu står det klart at den lokale Krolfklub B65 får nyt klublokale i bygningen. Danske Seniorer og det lokale aktivitetsudvalg flytter også ind. Ligeledes har Nørhald Egns Arkiv fået plads i bygningen og får dermed bedre muligheder for at kunne formidle områdets lokalhistorie.

Ved indvielsen vil borgmester Torben Hansen afslører husets fremtidige navn, og overdrager en brugsretsaftalen til formanden for Gjerlev Lokalråd. Der er brugt én million kroner til ombygningen, som byrådet har afsæt i forbindelse med et tidligere budgetforlig.

Der er travlhed op til åbningen. Blandt andet er der bruge alene 300 flyttekasser i forbindelse med flytningen af egnsarkivet, og de lokale ildsjæle har lagt mange timer i projektet. Derfor er det også en stor festdag, når borgerhuset indvies på lørdag.