Fladbroløbet 2018: Smukt, hyggeligt og hårdt

En af de absolut smukkeste forårsdage i 2018 dannede den perfekte ramme om en af Danmarks skønneste løberuter til Randers Freja Atletiks traditionsrige ”Fladbroløbet”. Randers Kommune stillede op med 500 deltagere.

06. maj 2018 - Oprettet af Marie Have Qvist

Solskin gennem nyligt udsprungne lysegrønne bøgeblade, glade børn og voksne, logrende hundehaler og en duft af forår. Søndag d. 6. maj 2018 vil nok blive husket som en af de dejligste udgaver af Fladbroløbet, der har været afholdt hvert år i Randers siden 1975.

”Det må være den bedste måde at tilbringe en smuk og solrig formiddag i maj. Det er fantastisk, at 1.500 mennesker sammen løber Danmarks hyggeligste og smukkeste løberute. Det er jo en familiebegivenhed, hvor der er plads til alle – både dem med klapvogne og dem, der løber rigtig stærkt,” sagde Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune.

Han løb selv 5,6 kilometer sammen med kommunaldirektør Jesper Kaas Schmidt, der havde som erklæret mål at løbe turen langsommere end borgmesteren.

Efter turen erklærede de fleste deltagere, at ruten havde været fantastisk smuk – men samtidig udfordrende og hård med de stejle bakker i det kuperede terræn. Og så blev der ellers hygget igennem med tæpper på græsplænen, sandwich, vand, frugt og fantastisk selskab.

Kommunaldirektør, Jesper Kaas Schmidt, og borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen.