Egnsteater viser dokumentar om Watermusic

Kom med bag kulisserne, følg Oh Land og de hundredvis af medvirkende under tilblivelsen af Watermusic på Randers Havn, når Randers EgnsTeater sidste weekend i maj viser dokumentarfilmen "Bag om Watermusic - når fællesskab gør ide til virkelighed".

22. maj 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Filmen er lavet af Underdog Film, som fulgte med under tilblivelsen og opførelsen af Watermusic. Forestillingen var en af de 12 fuldmåneevents i Kulturhovedstadsåret 2017 og blev produceret af Randers EgnsTeater i samarbejde med det britiske dansekompagni Motionhouse.

15.000 så Watermusic på Randers Havn over tre aftener sidste år i september, nu kan du genopleve lidt af stemningen og komme med bag kulisserne.

Dokumentarfilmen "Bag om Watermusic - når fællesskab gør ide til virkelighed" følger blandt andre sangerinden Oh Land og to frivillige korsangere. De har sammen med omkring 600 involverede været med til at udvikle og opføre den magiske forestilling. Dokumentaren er således, som titlen også lyder, historien om fællesskabet der bidrog til at finde løsningerne og gøre ide til virkelighed.

Tilbage i januar var der premiere på filmen, hvor de mange medvirkende blev inviteret til en lukket forvisning i Arena Randers. Siden er der blevet arbejdet med, hvordan dokumentaren vil kunne vises offentligt for andre interesserede.

"Det er derfor med stor glæde at Randers EgnsTeater kan sætte filmen på programmet i weekenden den 26.-27. maj," fortæller teaterleder Peter Westphael.

I første omgang bliver der to visninger - én kl. 14 begge dage - i Talentsalen med plads til 150 gæster til hver visning. 

For bare 10 kroner kan du købe billet via www.randersegnsteater.dk.

Filmen er blevet til i et samarbejde mellem Randers EgnsTeater og Randers Kommune