BaneDanmark spærrer Viborgvej ved jernbanen fra 7. juni til 11. juni

Fra torsdag 7. juni kl. 22.00 til 11. juni kl. 6.30 vil Viborgvej ved jernbanen være spærret og der bliver omkørsel via Park Boulevarden. I den forbindelse lukkes Vasen også. Lukningen skyldes, at BaneDanmark skal nedbryde belægningen på den eksisterende vej og samtidig lave en ny midlertidig vej længere mod nord ved stadion.

01. juni 2018 - Oprettet af Karen Balling Radmer

Dette er starten på anden del af Banedanmarks store anlægsprojekt med etablering af en ny bro, der fører Viborgvej over banen. Omlægning af trafikken til den midlertidige vej vil fortsætte indtil slut i november-december 2018.

Når Viborgvej åbner igen mandag den 11. juni om morgenen, vil biltrafikken igen kunne bruge et spor i hver retning, og cyklister og fodgængere kan sammen færdes på en sti i begge retninger. Endelig er det eksisterende kryds ved indkørslen til Randers Water & Welness flyttet længere mod nord. Vasen vil fortsat være lukket frem til slutning af året.

Pas på de små på Parkboulevarden

Når Viborgvej er lukket fra torsdag til mandag morgen betyder det, at en meget stor mængde trafik kører via Parkboulevarden, som også i forvejen er befærdet. Derfor opfordres alle til som altid at holde godt øje i trafikken.

"Vi forstår godt, at det kan være generende, og vi har løbende drøftelser med BaneDanmark for det er i alles interesse, at arbejdet udføres på tidspunkter, hvor det giver mindst mulig gene for trafikken," siger Grethe Helledi Kristensen, sektionsleder i Veje og Trafik, Randers Kommune. 

 BaneDanmark arbejder på jernbanebroen på Viborgvej for at gøre den parat til den kommende elektrificering af jernbanen mellem Aarhus og Lindholm.

Læs mere om BaneDanmarks broarbejde i Randers