Naturcenter forlænger Sci-fi-weekend

Fik du ikke nok af "Randers - en by i galaksen" i weekenden tilbyder Randers Naturcenter på lørdag den 21. april en jagt efter dyr, der meget vel kan leve i en fjern fjern galakse.

Med naturmaterialer er det muligt at bygge galaktiske dyr på Randers Naturcenter lørdag den 21. april.

16. april 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Randers Naturcenter tilbyder et spil, hvor du og børnene kan battle med dyrekort. I naturcenterets grejbank kan du låne udstyr for at gå på jagt efter Star Wars-agtige dyr i søen. Sidst, men ikke mindst, er der mulighed for at bruge fantasien og lave dine egne dyr inspireret af Star Wars-universet. 

"Vi synes, at tanken om at bruge Star Wars-universet til læring og kreativ leg er en rigtig god ide. Derfor har Randers Naturcenter koblet sig på festivalen "En by i galaksen". Vi har haft besøg af skoleklasser, som har arbejdet med galaktiske dyr. Lørdag den 21. april mellem kl. 10 og 14 inviterer vi familierne med til at gøre det samme, " siger Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter. 

Der vil på dagen også være mulighed for at bygge en fuglekasse, som du for 40 kroner må tage med hjem. Eller brænde ler-perler og tegnekul over bål.

"Nu når foråret er kommet til Randers, vil vi her på Randers Naturcenter også gerne sætte fokus på forårets dyreliv og udendørsaktiviteter", tilføjer Helle-Marie Taastrøm.