Frivillige fra det grønne Randers mødes på naturcentret

Tirsdag den 24. april fra kl. 15-17 kan du på Randers Naturcenter møde de aktive grønne frivillige, høre om deres engagement og blive inspireret. I byen, i naturen, på Nordre Fælled, i Naturpark Randers Fjord og på Naturcentret løser frivillige opgaver som formidling, tilsyn, affaldsindsamling, græsslåning, bidrag til fondsansøgninger og partnerskaber til nye projekter mv.

En af de aktive frivillige: Jacob Jørgensen fra Hold Randers Ren

13. april 2018 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Frivilligkoordinatorerne samler på dagen de hjælpende hænder til en fælles erfaringsudveksling med kaffebord. Har du lyst til at være med i den frivillige indsats, er du meget velkommen til at møde op og høre mere.

Mødested er Randers Naturcenter, Gudenåvej 20, 8920 Randers NV.