TV 2 Charlies Rockshow besøger Randers

TV2 Charlies kæmpesucces Rockshow kommer til Randers og basker til sommerstemningen med et gratis show under åben himmel på Værket Outdoor.

Pressefoto fra TV 2 Charlie. Fotograf: Stephen Freiheit

23. marts 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Randers Eventsekretariat har netop indgået aftale med landets tredje største tv-station og dermed sikret en hyggelig juni-aften i musikkens tegn. Flere populære, danske kunstnere gæster scenen og spiller store hits fra 1980erne og 1990érne, som vi husker dem.

I spidsen for koncerten står Anders Blichfeldt som vært, der udover at styre slagets gang også selv levere musik.

Big Fat Snake-forsangeren og alle gæsterne bliver flankeret af et husorkester med nogle af landets dygtigste musikere.Her kan blandt andre nævnes den legendariske trommeslager og producer Jan Lysdahl, der blandt andet har spillet med Kim Larsen. Og Tira Skamby, som adskillige gange har lagt rytme-bagtæppe til Rasmus Seebachs livekoncerter, er med på percussion.

"Vi er meget stolte over at kunne præsentere dette set-up. Det er en stor folkelig begivenhed med høj kvalitet, der passer godt til vores øvrige program på Værket," siger musik- og  teaterchef Mikael Qvist Rørsted.

Det hele går løs søndag den 17. juni 2018 klokken 18 på pladsen mellem Værket og Ridehuset.

Borgmester Torben Hansen siger: "TV2 Charlies Rockshow vil helt bestemt kunne skabe en musikalsk folkefest for mange randrusianere. Samtidig vil der komme fantastiske tv-billeder fra Randers".

Gæstebands og -solister vil blive offentliggjort i løbet af foråret. Følg med på Værkets eller Eventsekretariatets hjemmeside.

Randers er musikkens by

TV 2 Charlies Rockshow er seneste skud på stammen af mange store musikevents, der afholdes i Randers dette år. Alene i juni måned er der eksempelvis både en blues- og en countryfestival. Ligesom foreningen Randers Musik & Kultur Events afholder deres festival "Hede Rytmer" på Justesens Plæne i midten af juni.

"Det viser blot, at Randers for alvor er blevet stedet, hvor musikkulturen lever og skal opleves. Vi har takket ja til Rockshow, fordi det passer godt ind i flowet af varierede musikevents af høj kvalitet." siger eventchef Mette Bertelsen fra Randers Eventsekretariat.

Rockshowet i Randers vil senere kunne opleves på tv, når showet løber over skærmen til efteråret på TV2 Charlie.