Sjældent verdensnavn kommer til Randers

Oscar Award-vinder, Golden Globe Award-vinder og fem gange Grammy Award-vinder. Den amerikanske sanger og sangskriver Christopher Cross kan opleves live på Værket i Randers den 22. november – som den eneste koncert på dansk grund.

13. marts 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Den amerikanske sanger og sangskriver Christopher Cross skabte musikhistorie med sit debutalbum fra 1979. Hele fem priser blev albummet belønnet med ved Grammy-uddelingen i 1981. Det var første gang i historien, at ét album vandt alle fire top-kategorier ved samme show. Sidenhen er det kun sket én gang mere, da Norah Jones gentog bedriften i 2003. At Christopher Cross sejrede i kategorien ’Album of the year’ bliver kun endnu mere imponerende, når man ser på, at også Pink Floyds ’The Wall’ var blandt de nominerede.

Siden da har Christopher Cross solgt mere end ni millioner albums verden over. Det seneste i rækken, er ’Take Me As I Am’ fra 2017, og bagkataloget tæller bl.a. kæmpe hits som ’Sailing’, ’Ride Like The Wind’ og ’Arthur’s Theme’ Sidstnævnte vandt for øvrigt en Oscar i kategorien ’Best Original Song’.

Den 67-årige singer-songwriter fra San Antonio, Texas får til koncerten følgeskab af sit band, og sammen giver de en sjælden koncert på dansk grund i Værkets Store Sal. Vi glæder os til at byde publikum indenfor og præsentere et stykke af musikhistorien – spillet live.

Læs mere på Værkets hjemmeside 

Til november tager han turen over Atlanten og giver en meget sjælden koncert i Danmark på Værket i Randers. Med sig har den -årige singer-songwriter fra San Antonio, Texas sit band, et nyt album og en kuffert fuld af kæmpe hits som Sailing, Arthur’s Theme (Best That You Can Do) og Ride Like The Wind.