Rigtige Mænd: Træningen er i gang - kom og vær med!

Lørdag den 3. marts var 50 østjyske mænd samlet i RgF Hallen, Randers, til den første træning forud for Rigtige Mænd Løbet på årets Fars dag. Der er 14 gratis fælles-træninger rundt om i Randers Kommune frem til løbet den 5. juni, så du kan stadig nå at være med. Løbet i Randers er også åben for deltagere fra andre østjyske kommuner og får blandt andre deltagelse fra Djursland.

Hammer og Smeden i gang med træningen ved Kick-Off i Randers til Rigtige Mænd Løbet 2018

03. marts 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Tirsdag den 5. juni er der Rigtige Mænd Løbet i Tronholmparken, Randers. Det er et løb for alle mænd, der har mod til at udfordre sig selv og som er klar til en fælles sjov oplevelse med gutterne.  Der dystes i hold med tre rigtige mænd på hvert hold i forskellige discipliner. Alle mænd kan deltage – og du behøver næsten ingen forberedelse. Hvert hold må medbringe to cykler

Løbet i Randers samler deltagere fra både Favrskov, Mariagerfjord, Syddjurs og Norddjurs kommuner. Til Kick-Off arrangementet i Rgf Hallen denne weekend deltog Jan Lund Hammer, der er brandmand i Aarhus Lufthavn. Han er bedre kendt som Hammer fra den første sæson af DR1-programmet ”Rigtige Mænd” for tre år siden. Hammer stiller op til løbet i Randers sammen med sine brandmandskolleger og vil prøve at få flere mænd med fra Syddjurs kommune.

”Jeg synes, at det var fedt at være med dengang på tv. Jeg deltager derfor i løbet for sammenholdets skyld, men det betyder også meget at få rørt sig og få tabt nogle af de kilo, som man igen har taget på,” fortæller Hammer.

Gratis træning 

Ved Kick-Off arrangementet var omkring halvdelen af deltagerne gengangere fra sidst år, mens den anden halvdel var nye i Rigtige Mænd-løbssammenhæng. Claus Christensen er en af de nye deltagere, og han opfordre andre mænd til også at tilmelde sig løbet.

”Find to andre og hold hinanden i ørerne. Der er ikke noget at være bange for. Selv om man har hængemave og hængepatter, så er der ikke noget at være flov over. Her er alle mænd, og det er aldrig for sent at komme i gang med træningen, ” sagde han efter den første træning under Kick-Off.

I alt er der tilrettelagt 14 forskellige fælles trænings-arrangementer med alt fra crossfit, til fitness og cirkeltræning. Det er gratis at deltage i træningen, og du finder en træningsplan med tid og sted her: 

*Klik her og hent træningskalender som PDF-fil

”Alle kan være med til træningen, de skal bare møde op. Jo flere vi er, jo sjovere bliver det,” lyder det fra Søren ”Smeden” Holm, der ligesom Hammer er en af de originale Rigtige Mænd-deltagere fra TV.

”Det er ved at være lang tid siden, at jeg var med i kukkassen som et idræts-fænomen. Det er jeg ikke mere, hverdagen rammer også os, og kiloene kommer på. Derfor er jeg stadig med på træningen, og så har vi et fantastisk fællesskab. Det er slet ikke til at undvære, når man først kommer i gang”.

Du kan læse mere om løbet og tilmelde dig på www.rigtigemaend.dk. Du kan også besøge løbets lokale Facebook-side: www.facebook.com/rigtigemaendranders 

Om Rigtige Mænd

Rigtige Mænd Løbet er et landsdækkende mandeløb, der afvikles på samme dato og tidspunkt rundt om i Danmark. Løbet er en del af Rigtige Mænd-projektet, der også består af det digitale træningsfællesskab Rigtige Mænd Sjakket.

Projektet bygger en ny dimension på tv-programmerne Rigtige Mænd fra DR1. Her er fællesskab og humor med til at gøre underværker for mænd, der gerne vil have en sundere livsstil. Projektet er støttet af Nordea-fonden og Randes Kommune.  Flere lokale idrætsforeninger er med i projektet sammen med Dansk Firmaidræt.

Har du spørgsmål vedrørende Rigtige Mænd Løbet Randers, kan du kontakte breddeidrætskonsulent Jesper Jakobsen, mobil 5156 2020, mail: jesper.jakobsen@randers.dk.