Lysbogstaver flytter til centrum i Randers

De lysende Randersbogstaver som siden december har stået ved Randers Havn er netop flyttet til hjørnet af Jens Otto Krags Plads. Dermed bliver bogstaverne klar til at lyse gæster i møde, når de ankommer til begivenheden "Randers - en by i galaksen"

23. marts 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Bogstaverne flyttede fysisk torsdag 22. marts og blev tilsluttet el fredag 23. marts. Dermed kan de ses tydeligt, når man kører ind mod Kulturhuset fra Rosenørnsgade. Men hvorfor fristes man til at spørge? Nu stod de jo lige ved havnen.  

"Det har aldrig været planen, at bogstaverne skulle have en fast plads," siger Jesper Kaas Schmidt, kommunaldirektør i Randers Kommune.

 "Idéen med bogstaverne er, at de netop kan flyttes rundt i Randers Kommune til forskellige begivenheder. Mange er glade for bogstaverne, som lyser op i vores flotte navnetræk for kommunen. De stod klar til premieren på Watermusic i september 2017, de flyttede hen til havnen i forbindelse med december-julebelysning, og nu flytter de videre. Bogstaverne er et værk, som skal være levende, skabe liv i kommunen, og som vi ønsker at folk skal kigge efter og starte en samtale om", fortæller Jesper Kaas Schmidt.

Bogstaverne er 18 meter lange, 3 meter høje og 60 centimer brede og kan lånes af Randers Kommune til forskellige events.

Vil du høre mere om udlånsmulighederne kontakt da Eventsekretariatet på 8915 1004.

Kort om "Randers - en by i galaksen" 

13-14. april: Biblioteket åbner sin nye store samling med bøger, musik og film om Star Wars-universet. Danmarks største Sci-fi-messe inviterer inden for i Arena Randers. Hils på stormtroopere, mød skuespillere og gå på jagt efter sci-fi-effekter. Både i Kulturhuset, på Underværket, i Helligåndshuset, hos ReMida og på Gaia Museum er der masser af sjove og lærerige aktiviteter for børnene. Du finder hele programmet på www.enbyigalaksen.dk