Spaden kom i jorden - nyt klubhus i Langå på vej

Idrætsfolk og borgere i Langå kan godt begynde at glæde sig. Til august står 420 kvadratmeter nyt klubhus klar ved boldbanerne hos Langå Idrætsklub.

Spaden blev sat i jorden og til august står det nye klubhus færdigt

05. marts 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Flere medlemmer kommer til og flere frivillige gør en stor indsats i Langå Idrætsklub. Det skyldes en målrettet strategi fra klubbens bestyrelse. De mange frivillige gør ikke alene en sportslig indsats, de har også været med til at indsamle sponsorater, sådan at klubben selv er i stand til at finansiere 30 procent af udgifterne til det nye klubhus.

”Det er fantastisk – hatten af for det store arbejde som de frivillige i Langå Idrætsklub gør.”

Sådan siger borgmester Torben Hansen fra Randers Kommune. Mandag den 5. marts tog han sammen med klubbens formand, Jan Mørup, det første spadestik til det nye klubhus.

”Trods vores medlemsfremgang var vi ved at være presset i forhold til at holde på vores medlemmer. De nye faciliteter er derfor virkelig en turn around for vores klub. Samtidig har vi tænkt helt nye tanker, så det bliver meget mere end et klubhus og omklædningsfaciliteter, ” fortæller Jan Mørup med henvisning til at kernen i huset bliver et infocenter, der formidler og samler Langås idræts- og kulturfaciliteter.

Sådan kommer det nye klubhus til at se ud i Langå

Det nye klubhus åbner dermed op for en lang række nye muligheder for både klubben og for alle borgere i Langå og omegn. Det kunne for eksempel være de lokale dagplejere eller elever fra den lokale skole, der i forvejen bruger fodboldbanen.

Klubhuset er designet af  SIGNATUR Arkitekter i samarbejde med idrætsklubben.