Gratis Kulturskaber-uddannelse for unge

Er du imellem 17 – 26 år? Vil du lære at udvikle kulturevents? Vil du have de sejeste proffe undervisere? Så er her en unik mulighed for at få en gratis Kulturskaber uddannelse på 2 weekender i foråret 2018, som afsluttes med at man udvikler og producerer en event i Randers.

12. februar 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

På Kulturskaber uddannelsen tænkes teori og praksis sammen og du får masser af viden om det at lave og afvikle en kulturevent, ligesom begge weekender byder på kreative workshops der tager afsæt i jeres drøm om en event. En event som du og de 7 andre unge fra Randers selv sætter agendaen for. I bestemmer!
Det er Levende Unge Kultur, der via Kulturregion Østjysk Vækstbånd, financierer Kulturskaber uddannelsen. Der sammensættes et hold af 32 unge, som kommer fra Viborg, Silkeborg, Horsens og Randers. 8 fra hver kommune. Ingen behøver at have lavet events før, men alle er optaget ud fra et ønske om at de gerne vil lære at skabe en kulturbegivenhed. Samtidig få deltagerne en stor personlig oplevelse i forløbet, i mødet med jævnaldrende kultur interesserede unge. Kulturskaber uddannelsen vil give deltagerne en kreativ værktøjskasse, som afprøves i praksis fra første dag.

Om man interesserer sig for musik, teater, skating, film, fotografi eller noget helt andet er ikke afgørende. Det afgørende er at man er parat til at lære nyt og gerne vil deltage aktivt og engageret i udviklingen af en lokal event.

Tine Eibye fra Randers EgnsTeater er fagkoordinator for Levende Unge Kultur i Randers. Du er meget velkommen til at kontakte hende, hvis du vil vide mere om Kulturskaberne. Tine er også med på de to weekender, ligesom hun er konsulent for Randers holdet, når de skal afvikle deres lokale event.

Så har du lyst til at skabe en event og sætte dine kreative kræfter i spil, så er Kulturskaber uddannelsen en fantastisk mulighed. 

FAKTA:

For hvem:
Unge kultur interesserede fra Randers Kommune, med eller uden erfaring i at lave kulturevents.
Alder: 17 – 26 år

Hvornår:
Kulturskaber uddannelsen foregår over to weekender – man skal deltage i begge.
Den 16. – 18. marts i København
Den 20. – 22. april i Viborg

Finansiering:
Kulturskaber uddannelsen er finansieret af Kulturregion Østjysk Vækstbånd. Det er gratis at gå på uddannelsen og weekendernes overnatninger, transport, undervisning og forplejning er inkluderet

Tilmelding:
Enten via
www.kulturkultur.dk eller ved at kontakte Tine Eibye på Tine@randersegnsteater.dk