Første spadestik til Bilka i Randers

Torsdag den 8. februar var borgmester Torben Hansen med til at fejre, at Bilka går i gang med at renovere og ombygge et 8000 kvadratmeter stort areal til et nyt hypermarked i Randers Storcenter.

Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune, tog det første spadestik til Bilkas nye hypermarked i Randers. Han er på billedet flankeret af Jan Møller til venstre, der er Bilkas kommende varehuschef i Randers og Bilkas direktør Mark H. Nielsen til højre.

08. februar 2018 - Oprettet af Britt Møller

Borgmester Torben Hansen fremhævede i sin tale ved arrangementet, at Bilka snart kan glæde sig over Jyllands bedste beliggenhed:

”Randers er et genialt sted at placere Bilka. Byen har en stærk tradition for detailhandel. Her mødes 13 landeveje, og E45 ligger i baghaven,”  sagde borgmester Torben Hansen og tilføjede:

”Jeg håber, at Bilka vil finde sig godt til rette i Danmarks sjettestørste by. Her er mange potentielle kunder fra et stort opland, og Bilka vil kunne finde kvalificerede medarbejdere blandt kommunens borgere, der kan være med til at gøre Bilka i Randers én af Danmarks bedste virksomheder.”   

Fakta

Det forventes, at Bilka i Randers åbner den 3. august

Bilka overtog i januar 2018 Kvicklys tidligere butikslokaler i Randers Storcenter.