Art Garfunkel giver koncert

Til juni kan en af verdens store, sjældne stemmer opleves på dansk grund. Art Garfunkel gæster Værket i Randers.

Art Garfunkel & Band spiller den 10. juni 2018 på Værket i Randers

17. februar 2018 - Oprettet af Kenneth Sørensen

 “I'm captivated by my new show. I love it so much.”Sådan omtaler Art Garfunkel selv sit nyeste show i et interview med the Rolling Stone Magazine.

Netop dét show kan opleves, når den amerikanske sanger til sommer besøger Værket. Han vil fremføre sin årelange karriere i retrospektiv med både hits fra succes-duoen Simon & Garfunkel og fra sin solokarriere, krydret med elementer fra en nyligt udgivet selvbiografi.

Arthur ’Art’ Garfunkel har skrevet sig ind i musikhistorien både med soloalbums og som den ene halvdel af Simon & Garfunkel. Det er blandt andet hits som ’The Sound of Silence’ fra 1965 og ’Bridge over Troubled Water’ fra 1970, der har været skyld i top placeringer verden over, flere Grammy Awards og en plads i the Rock & Roll Hall of Fame.

Yderligere info på www.vaerket.dk

Den talentfulde sanger har gentagne gange bevist, at han også har evner som skuespiller. Siden 1970 har han optrådt i flere spillefilm, og gjorde sig særligt bemærket i Mike Nichols klassiker ’Carnal Knowledge’ (’Kødets Lyst’), hvor Art Garfunkel spiller overfor Jack Nicholson og Ann-Margret. Hans præstation blev nomineret til en Golden Globe.