Vandets dag for 3. klasser

Hvad er vand, hvor kommer det fra, og hvorfor skal jeg passe på det? Det er bare nogle af de spørgsmål, som en flok af Randers Kommunes 3. klasseselever er meget skarpere på efter en van(d)vittig sjov og lærerig dag på Randers Naturcenter torsdag d. 22. marts 2018.

29. januar 2018 - Oprettet af Marie Have Qvist

Randers Naturcenter, Vandmiljø Randers og Verdo er igen i år gået sammen om at markere FN’s internationale mærkedag, Vandets Dag. 

Dagen bliver arrangeret som en sjov og lærerig event, hvor de tre organisationer i fællesskab inviterer elever fra 3. klasser i Randers Kommune til Vandløbet, hvor de kan blive klogere på vigtige emner som vandets kredsløb, vandforsyning og spildevandshåndtering.

Der er stadig få ledige pladser, og hvis man vil være en af de heldige, der får en af de eftertragtede pladser til sin klasse, skal man være hurtigt ude. Der er plads til 12 klasser, og der gælder først-til-mølle. Dog bliver det prioriteret at få besøg af klasser fra forskellige skoler. 

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig af hensyn til planlægning.

Læs mere om tilmelding her