Stort lejemål ledigt i Randers Sundhedscenter

Er du sundhedsfagligt uddannet med autorisation fra Sundhedsstyrelsen, så har du mulighed for at komme i betragtning til et 245 m2 lejemål i Randers Sundhedscenter. Lejemålet indeholder toilet, venteværelse, klinikker og tekøkken og kan bruges til mange formål – pt. benyttes lejemålet som lægeklinik.

Gangarealet på 4. sal uden for det ledige lokale er stort og lyst, og der er udgang til en stor tagterrasse.

18. januar 2018 - Oprettet af Marie Have Qvist

Kom til åbent hus i lokalet fredag d. 26. januar 2018 kl. 16.00 - 17.00.  

Som lejer i Randers Sundhedscenter får du mulighed for at have en stor berøringsflade med andre sundhedsfaglige personer, nem adgang for dine borgere og et arbejdsliv i et moderne hus, der er bygget til formålet. Desuden er der masser af fælles faciliteter, som benyttes på lige fod med andre i huset; f.eks. mødelokaler, samtalerum, kantine, personaleomklædning toiletter og ventearealer.

Om aktørerne i Randers Sundhedscenter

Randers Sundhedscenter rummer mange forskellige sundhedsaktører på tværs af sektorer, region, kommune, private og frivillige, der arbejder sammen i et forpligtende ”bofællesskab”. Vi hjælper hinanden som kolleger, deler viden og udvikler de bedste sundhedstilbud for borgerne i Randers Kommune. Vi har desuden tæt kontakt til samarbejdspartnere udenfor Randers Sundhedscenter; både andre sundhedsaktører, regionale, kommunale forvaltninger, uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv, foreninger og forskningsinstitutioner.

Kontakt

Er du interesseret i lejemålet, kan du kontakte Susanne Bækgaard, leder af Randers Sundhedscenter, for uforpligtende fremvisning og yderligere information på tlf. 51 56 22 62. Vi udviser diskretion ved henvendelser.

Randers Sundhedscenters historie

Hvem finder du i Randers Sundhedscenter