Festlig tiltrædelsesreception for ny borgmester

Randers Kommunes borgmester Torben Hansen fik fredag (5/1) overrakt borgmesterkæden ved sin tiltrædelsesreception på Laksetorvet.

05. januar 2018 - Oprettet af Christian Sloth Olesen

Randers Pigegarde spillede udenfor mens godt 200 mennesker stod i kø for at ønske borgmester Torben Hansen tillykke ved tiltrædelsesreceptionen den 5. januar 2018. En stuvende fuld forhal på Laksetorvet i Randers var ramme for receptionen, hvor Torben Hansen fik overrakt borgmesterkæden af byrådets ældste siddende medlem, Leif Gade.

Herefter fulgte en række veloplagte taler, hvor den afgående borgmester, Claus Omann Jensen, lagde for og understregede at han glæder sig til samarbejdet i et byråd, som har konstitueret sig bredt.

Borgmester Torben Hansen var også selv på talerstolen, hvor han blandt andet takkede for de pæne ord og så frem til sin kommende periode som borgmester. Her lagde han ligesom sin forgænger vægt på viljen til samarbejde i det nye byråd.

”Jeg har oplevet en ægte vilje og politisk engagement til at få løst de udfordringer vi står overfor i vores kommune. Det er utroligt vigtigt, at vi får bygget videre på den samarbejdskultur, for det vil være det bedste for hele Randers Kommune. Det glæder jeg mig til at komme i gang med,” sagde han.

Torben Hansen er valgt som borgmester i Randers Kommune for perioden 2018-2021.

Se flere billeder fra receptionen