Suppe skal styrke lokalområdet

Tre suppeaftener henover efteråret 2017 på Terneparken i Asferg skal styrke sammenholdet i lokalområdet. Formålet er at skabe mere liv på ældrecenteret og bringe lokalbefolkningen tættere på hinanden.

08. september 2017 - Oprettet af Marie Have Qvist

Som regel er det kun de ældre og deres pårørende, der kommer på et ældrecenter, men det vil man gerne lave om på i Terneparken i Asferg ved Randers. Derfor inviterer centeret indenfor til tre suppeaftener for lokalbefolkningen henover efteråret 2017.

”Vores ønske er, at arrangementerne skal bringe lokalbefolkningen tættere på hinanden og skabe mere liv på centeret. Hvis arrangementerne bliver en succes, så fortsætter vi med dem næste år også,” siger frivilligkoordinator i Randers Kommune, Birgitte Saksø.

Det er Asfergs Borgerforening, Fællesskab og Trivsel, Aktivitetsudvalget og Terneparken, der står bag initiativet.

Første arrangement foregår onsdag d. 20. september kl. 17.30 – 19.00. Det koster 25 kr. pr. person, og så er der suppe ad libitum.  Drikkevarer købes ved siden af. Tilmelding hos Mette Holm på metteholmsmail@gmail.com eller tlf. 2016 4004.