Hop i en rickshaw til PostNord cykelløbet

Fredag den 15. september står frivillige rickshawpiloter klar til at give alle cykelglade borgere en gratis tur i en rickshaw i Randers midtby. Eventen sker i forbindelse med PostNord Danmark Rundt cykelløbet, hvor centrum i Randers er lukket for biler.

14. september 2017

”Vore frivillige piloter cykler normalt rundt med ældre medborgere, der bor på plejehjem. Fredag den 15. september vil vi gerne give en gave til borgere i alle aldre,  som har lyst til at få vind i håret og nyde en prøvetur i en rickshaw. Vi vil gerne skabe opmærksomhed på frivillighed, og glæder os til at køre rundt med rigtig mange i en bilfri by,” siger Nanna Lindhard, frivilligkoordinator i Randers Kommune.

Søger flere piloter med gode ben

Det er frivillige rickshawpiloter, der træder i pedalerne fredag den 15. september:

”Udover at skabe opmærksomhed om vore flotte rickshawcykler, håber vi, at eventen også vil skabe interesse for at blive frivillig, for det er meget livsbekræftende at glæde andre, og mange frivilligopgaver er fleksible, så de passer ind i en presset hverdag,” siger Nanna Lindhard

Fakta

De røde rickshawcykler står klar på Rådhustorvet fredag den 15. september fra klokken 15-17, og giver ture efter først til mølle.