FOTOKONKURRENCE: Har du øje for smukke bygninger, smarte detaljer og geniale løsninger?

Vores fysiske omgivelser betyder noget for vores udfoldelse og påvirker os hver især. Derfor sætter vi pris på de bedste nye bygninger, byrum og detaljer i byen i forbindelse med ARKITEKTURENS DAG.

13. september 2017 - Oprettet af Peder Rasmussen

Nu har du mulighed for at gå på opdagelse i Randers Kommune med din mobil og deltage i en af vores to fotokonkurrencer for henholdsvis skoleelever fra 0.-10.klasse og en konkurrence for alle andre. 

Vi vil meget gerne vide, hvad DU synes er god arkitektur! Så tag mobilen frem og find dit arkitektoniske yndlingsmotiv. Det kan f.eks. være bygninger, pladser, landskaber, vinduer eller skilte og bænke.  

Konkurrencen løber i uge 37 og 38 på Instagram og Randers Kommunes facebookside. Du deltager ganske enkelt ved at tagge dit billede med #RandArk – og er du skoleelev bruger du i stedet #RandArkSkole. 

Beskriv også gerne hvor billedet er taget, hvis det ikke umiddelbart fremgår. Hvis du deltager i skolekonkurrencen, skal du skrive navn, skole og klassetrin.

For at nå bredere ud med dit flotte billede anbefaler vi i øvrigt, at du tagger med #Arkitektur.

Vinderne af fotokonkurrencerne offentliggøres og præmieres med to biografbilletter hver ved et festligt aftenarrangement den 3. oktober, når Randers Kommunes Arkitekturpris 2017 uddeles i festsalen på Randers Statsskole.