Første spadestik taget til Havndal Børneby

Assisteret af en af Havndal Skoles elever tog borgmester Claus Omann Jensen fredag første spadestik til Havndal Børneby. Børnebyen vil være den fysiske integration af Havndal Børnehave på Havndal Skole. Skole og børnehave har allerede i et par år haft fælles ledelse.

15. september 2017 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Da første spadestik var taget og Havndals nye børneby hyldet med en sang, var der kagemand til alle. Og 5. klasse var så heldige at få besøg borgmesteren og kommunaldirektøren.

Ideen bag Havndal Børneby er at skabe en funktionel og stærk sammenhæng mellem SFO og børnehave, som åbner mulighed for en høj grad af lokalefællesskab og en fleksibel udnyttelse af personaleresurserne.

Børnehave og SFO under samme tag giver flere fordele. Blandt andet bliver der en samlet indgang for skole, SFO og børnehave - med mulighed for at SFO og børnehave kan åbne og lukke sammen og samarbejde i ydertimer og ferier.  

Når byggeriet efter planen står færdigt til sommer, vil ca. 40 børnehavebørnene flytte ind og Havndal Skole huse i alt ca. 180 børn.

Du kan læse mere om Havndal Børneby på børnebyens facebookside www.facebook.com/havndalborneby