Cykelskulptur byder cyklister velkommen

Fredag den 8. september bliver en farvestrålende skulptur af jernheste stillet op ved busterminalen i Randers. Skulpturen skal byde velkommen til cykelløbet PostNord Danmark Rundt, der rammer Randers fredag den 15. september.

Den farvestrålende skulptur er opstillet ved Busterminalen i Randers, hvor mange cykelpendlere parkerer deres jernheste

08. september 2017 - Oprettet af Britt Møller

Det er Randers Cykelby, der står bag opsætningen af cykelskulpturen.

”Vi vil gerne skabe opmærksomhed omkring cykelløbet og håber, at mange mennesker vil springe på den tohjulede for at komme hurtigt og let til Randers for at opleve begivenheden,”   siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Gratis cykelservice

Randers Cykelby har i forbindelse med PostNord cykelløbet lavet aftale med en lokal cykelhandler om at tilbyde gratis cykelservice til alle cyklende borgere den 15. september. Hvis man har cyklen med, kan man derfor få strammet kæden og pumpet dækkene.

”Under cykelløbet vil der være lukket af flere steder for biler og lastbiler. Derfor er det en god idé at tage cyklen og samtidig benytte lejligheden til at få et gratis cykeleftersyn, ” siger Birgit Berggrein.

Fakta

Det er cykelforretningen Jørgen Schmidt Cykler, der tilbyder gratis cykelservice fra klokken 14-18 på Rådhustorvet i Randers fredag den 15. september.

Der køres enkeltstart i cykelløbet PostNord Danmark Rundt i Randers fredag den 15. september.