Tilskud skal få flere børn i sadlen til Fjordløbet

For at tiltrække flere unge ryttere til det traditionsrige cykelløb betaler Randers Cykelby halvdelen af billetprisen til børn og unge under 16 år. Efter løbet kan de unge ryttere se frem til sjove cykelaktiviteter ved mållinjen, og de lidt ældre pedalatleter kan få målt deres bodyage på Randers Cykelbys stand.

07. august 2017 - Oprettet af Britt Møller

Fjordløbet skydes i gang søndag den 13. august og tilbyder ruter på henholdsvis 15, 30, 50 og 100 kilometer.

”Der er kommet flere børn og unge i sadlen til Fjordløbet de senere år, og vi håber, der kommer endnu flere i år. Fjordløbet er en aktiv måde at være sammen med sin familie på samtidig med, at man får frisk luft og nyder den smukke natur,”  siger Birgit Berggrein, projektleder for Randers Cykelby.

Sundhedstjek er populært

Efter cykelturen står Randers Cykelby klar ved målstregen med legeaktiviteter på to hjul til børnene og erfarne diætister, der tjekker deltagernes sundhedstilstand:

”Vi har gennem flere år allieret os med diætister til Fjordløbet, der måler rytternes bodyage og giver gode råd om sund livsstil. Det er et populært tilbud. Rigtig mange møder op år efter år for at få målt deres sundhedstilstand og for at tjekke, om de er blevet sundere, eller om de skal justere deres dagligdag med mere motion eller en mere varieret kost,”  siger Birgit Berggrein.

Fakta

Fjordløbet afholdes søndag den 13. august. Tilmelding og ruter på www.fjordløbet-randers.dk

Etaperne er på henholdsvis 15, 30, 50 og 100 kilometer. 

Randers Cykelby har en stand ved start og målstedet med løbecykler til de mindste og cykelbane og cykelringridning for de større børn samt diætister, der måler deltagernes bodyage.