Haugaard, E-sport og Gulddreng på stadion

Den 3. august bliver BioNutria Park i Randers forvandlet fra fodboldstadion til at danne ramme om et af de største E-sport events nogensinde på dansk grund krydret med en koncert med et af tidens absolut mest hotte, danske musiknavne.

Hele arrangementet holdes sammen af konferencier Jacob Haugaard og sluttes på fornem vis af med en koncert med et af de hotteste navne lige nu i dansk popmusik nemlig "Gulddreng".

02. august 2017 - Oprettet af Marie Have Qvist

I uge 31 afholder Landsforeningen af VæreSteder Ferie Camp i samarbejde med Randers Kommune og Randers FC. En særlig dag i den uge bliver "Vendepunktsdagen", torsdag d. 3. august, fortæller landsforeningens sekretariatschef Cliff Kaltoft:

"Det bliver en helt igennem fantastisk dag, som på allerbedste vis ærer og festligholder de mange, der har fået et vendepunkt i deres liv. Jeg håber, at der vil komme rigtig mange og fejre det sammen med os."

Aftenen begynder med en drabelig dyst - nemlig DM-revanchematchen i Counter Strike mellem danmarksmestrene "Fragsters" og et af Danmarks og verdens bedste hold for tiden "Tricked".

Efter den dyst skal der rent faktisk spilles fodbold på stadion, men ikke i den fysiske form, der normalt spilles på banen. For kl. 19.30 starter kampen om det uofficielle VM i FIFA 2017 mellem verdensmesteren Mohamad "Bacha" Al Bacha og udfordreren Frederik "Fredberg" Fredberg, der også hører til i verdenstoppen.

Gulddreng for 20 kroner

Hele arrangementet holdes sammen af konferencier Jacob Haugaard og sluttes på fornem vis af med en koncert med et af de hotteste navne lige nu i dansk popmusik nemlig "Gulddreng". Alle er velkomne, og det koster kun 20 kroner at komme ind.

Borgmester i Randers Kommune, Claus Omann Jensen glæder sig til aftenen: "Vi er rigtig glade for at Ferie Camp i 2017 kommer til Randers, med alle de muligheder som det giver for nogle mennesker, som ellers ikke ville kunne komme på ferie med familien. Ugens højdepunkt, Vendepunktsdagen, bliver et brag af en fest, og jeg håber at rigtig mange af kommunens borgere benytter chancen til at være med."

Også hos Randers FC, der er medarrangør aftenen, er der store forventninger:

"Vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen til en anderledes aften på stadion og håber, at rigtig mange kigger forbi og får sig en god oplevelse. Det er i hvert fald et arrangement, som ikke er set før i Randers, og jeg glæder mig personligt til at opleve det", fortæller Randers FC-direktør Michael Gravgaard.

Arrangementet afvikles i forbindelse med "Vendepunktsdagen", som er en del af Landsforeningen af Væresteders Udsatte-Lege og Ferie-camp, hvor ca. 1500 socialt udsatte mennesker og familier mødes og dyster i mange forskellige idrætsgrene henover uge 31.                                                                
Billetter til Vendepunktsdagen, som koster 20 kroner kan købes via billet.randersfc.dk

Lyd: Interview fra Radio Alfa om Vendepunktsdagen

Fakta

  • Ferie Camp og Udsatte Legene finder sted ved og på Randers Stadion over hele uge 31.
  • UL og Ferie Camp er støttet af Arbejdsmarkedets Feriefond og Kulturministeriet og Randers Kommune.
  • Landsforeningen af VæreSteder har siden 1998 arbejdet for at styrke værestedernes rolle i den sociale indsats.
  • Foreningen organiserer godt 130 væresteder fordelt på hele landet og har desuden organiseret en helt ny idrætsbevægelse for udsatte mennesker i Danmark gennem Idrætsorganisationen Dansk Væresteds Idræt (IDVI).