Sommeroplevelser på naturcenteret

I skolernes sommerferie holder Randers Naturcenter åbent hver dag, og ugens første fire dage står medarbejderne klar med masser af spændende aktiviteter for hele familien.

15. juni 2017 - Oprettet af Marie Have Qvist

Sejlture på Gudenåen, pandekager over bål, fiskeri med fiskenet, små dyr under lup, krible-krable bingo og opdagelsesture i Gudenåparken – der er masser af spændende muligheder for naturoplevelser i sommerferien på Randers Naturcenter.

”Det betyder meget for os, at vi kan holde åbent, når familierne har fri, så vi kan være vært for gode familieoplevelser i naturen,” siger Helle-Marie Taastrøm, leder af Randers Naturcenter.

Naturcenteret holder åbent som normalt i sommerferien, og mandag til torsdag kl. 10.00 – 14.00 i ugerne 26 til 31 er der stillet op til forskellige sommeraktiviteter. Man kan se hvilke aktiviteter der udbydes på dagen på tavlen ved indgangen.

Skønne sejlture på floden

I uge 26 og 27 er der mulighed for en mindre sejltur på Gudenåen i en naturcenterets både. Man kan hente billetter til en tur fra uge 25, og de udleveres efter ”først til mølle princippet”.

”Det er en helt unik natur, vi har i Randers, og vores erfaring er, at alle generationer elsker at komme ud på Gudenåen og se byen og den omkringliggende natur fra vandsiden,” fortæller Helle-Marie Taastrøm.

Alle oplevelser i sommerferien på Randers Naturcenter er gratis. Man kan selv medbringe dej til pandekager over bål, og ellers kan man købe et familiesæt til 50 kr. Det er tilladt at medbringe madkurv og nyde den på naturcenterets arealer. 

Følg Randers Naturcenter på facebook