"Senses of Cities" - Kæmpekroppen kommer til Randers

I Randers Ugen fra 15.-19. august kan du gå på opdagelse i den spektakulære og helt vidunderlige kæmpeskulptur "Senses of Cities".

02. juni 2017 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Når du går ind i den kæmpe skulptur, som kommer til at være placeret i Tronholmparken, kan du opleve den interaktive sanseudstilling, der giver dig mulighed for at afprøve og udfordre dine sanser. Skulpturen kan besøges fra kl. 14-17 i hverdagene og kl. 13-16 om lørdagen. Det er ganske gratis.

Man kan også komme til at opleve en dukketeaterforestilling inde i skulpturen. Børnehaver og børnehaveklasser bliver inviteret til hverdagsforestillinger, og som privatperson er det muligt at købe billet til lørdag 19. august, hvor der spilles to forestillinger kl. 10.00 og 12.00. Der er kun plads til 50 personer pr. gang inde i kroppen. Billetterne kan købes på randersbib.dk og de koster kr. 50 for voksne og kr. 25 for børn.

"Senses of Cities" er skabt af Hvid Støj Sceneproduktion i forbindelse med Europæisk Kulturhovedstad 2017, og det er Eventsekretariatet, Randers Bibliotek og Randers Ugen, der i fællesskab sørger for, at den kan opleves i Randers.