Lohmann synger Elvis

TV 2 Charlie laver tv-optagelse af Open Air Koncerten den 1. juli med Jesper Lohmann og CC Rider Band. Koncerten bliver afholdt som en del af de aktiviteter, der foregår hen over sommeren i Randers i anledningen af 40 året for Elvis Presleys død.

02. juni 2017 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Jesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger. Nu springer han ud som Elvis-fortolker bakket op af CC Rider Band – stort orkester og kor - under ledelse af ingen ringere end Peder Kragerup, som indtil 2013 var leder af Tivoli´s Big Band gennem 25 år. Her har han gennem en lang karriere arbejdet med et utal af kunstnere og prominente navne som Mills Brothers, Otto Brandenburg, Tommy Steele, Roger Whittaker og Elaine Page bare for at nævne nogle få.

Folk, der har oplevet og været til en koncert med Elvis er enige om, at Elvis Presley er den største entertainer, verden nogensinde har set. Den bølge af varme og kærlighed, som spredte sig i rummet under Elvis' koncerter, forsøger Jesper Lohmann og CC Rider Band at genskabe. Og det lykkes til fulde i en uovertruffen fortolkning af Kongens største numre!

Koncerten er som tidligere skrevet lidt anderledes i år. Den optages nemlig til TV 2 Charlie og sendes på kanalen senere i år. Det betyder også, at koncerten flytter om foran, til facaden af Memphis Mansion men bare rolig, vi har stadig masser af plads til alle koncertgæsterne.

Elvis var "Just a big hunk of Love", og hans musik og sange, der spænder fra svedig Rock'n'Roll til storladne ballader, er i al sin enkelthed indbegrebet af, hvad god underholdning og entertainment skal indeholde.

Jesper Lohmann og CC Rider Band gør deres til, at Elvis' musik lever videre i bedste velgående.

Ved koncerterne vil publikum opleve lyd og musikalske arrangementer direkte inspireret af de legendariske Las Vegas Shows og ”Elvis Live From Hawaii” fra 70'erne.