Glade etiketter vinder cykelkonkurrence

Det blev et hold friske ansatte fra virksomheden, CCL Label A/S i Dronningborg, der blev de heldige vindere af Randers Cykelbys førstepræmie i kampagnen ” Vi cykler til arbejde,” der rullede i maj måned.

Holdkaptajn, Helle Andersen, med den sorte og hvidstribede cykelhjelm, var som sine kollegaer glad og overrasket over at vinde Randers Cykelbys førstepræmie i cykelkampagnen. De aktive cyklister vandt en kulturoplevelse til Værket i Randers.

15. juni 2017 - Oprettet af Britt Møller

Det blev et hold friske ansatte fra virksomheden, CCL Label A/S  i Dronningborg, der blev de heldige vindere af Randers Cykelbys førstepræmie i kampagnen ” Vi cykler til arbejde,” der rullede i maj måned. 

Den landsdækkende cykelkampagne skubber hvert år mange ansatte fra virksomheder i hele landet i sadlen i forårsmåneden. De aktive pedalatleter fra CCL Label A/S har deltaget i kampagnen i flere år, men det er første gang, at de vinder en præmie:

”Det er fedt at vinde, og så blev det endda en flot førstepræmie. Det vil helt sikkert motivere endnu flere her på virksomheden til at deltage i kampagnen næste år,” fortæller holdkaptajn Helle Andersen, der som sine kollegaer glæder sig til at indløse sin førstepræmie. Et gavekort til en kulturoplevelse på Værket i Randers.

Flere bliver hængende i sadlen

Som holdkaptajn indtastede hun sine kollegaers cykelresultater i løbet af maj måned. En tjans hun godt kunne lide:

 ”Det øger sundheden og sammenholdet, at vi har en fælles aktivitet at være sammen om og snakke med hinanden om i pauserne. Selv når det regnede, rullede vi til arbejde på den tohjulede,  fordi vi havde et fælles mål,” siger Helle Andersen.

Hun cykler hele året rundt til og fra jobbet ligesom mange af sine kollegaer. Kampagnen lokker dog altid lidt flere op på jernhesten på arbejdspladsen:

”Vi er mange, der bruger cyklen til og fra arbejde hver dag, fordi det er den sundeste, hurtigste og nemmeste transportløsning.  Men cykelkampagnen bevirker heldigvis, at der er flere, der springer på cyklen, og de bliver som regel hængende i sadlen, ” siger Helle Andersen.

Fakta

Den landsdækkende cykelkampagne er arrangeret af Cyklistforbundet i Danmark. Formålet er at få flere til at cykle til og fra arbejde.

I 2017 deltog 54 hold i cykelkampagnen fra Randers Kommune. De aktive deltagere i kampagnen cyklede tilsammen 80880 kilometer på 6856 cykeldage. 

Randers Cykelby støtter cykelkampagnen med lokale præmier.

Første præmien, en kulturoplevelse til Værket i Randers, blev vundet af ansatte på CCL Label A/S. Anden præmien, et gavekort til et restaurantbesøg, går til medarbejdere fra Proholding A/S,  mens  ansatte i Beskæftigelse og Revalidering i Randers Kommune kan glæde sig til en biograftur, fordi de cyklede sig til tredjepræmien.