Børn fra Regnbuen Himmeldalen har lavet årets heks

Traditionen tro står lokale børn bag den heks, der sendes til Bloksbjerg fra Tronholmen sankthansaften.

Godt halvdelen af de stolte børn med deres heks

20. juni 2017 - Oprettet af Kenneth Sørensen

Heksen er i år inspireret af børnebogen og filmen om ”Prop og Berta”.

”I forbindelse med kulturbyåret har vi arbejdet med emnet Ønskelandet, hvor børnene skulle bruge deres fantasi og lave forskellige fantasi historier. Vi har på Regnbuen læst en masse bøger højt for børnene, blandt andet om Prop og Berta. Så da vi blev spurgt om vi kunne tænke os at lave dette års heks til Sankthansbålet, så kunne det selvfølgelig kun være en heks fra Prob og Berta,” fortæller Pædagogmedhjælper, Gitte Villum Jørgensen.

Hun fortæller desuden, at børnene blev spurt om, hvordan en sådan en heks ser ud.  

”Det stod meget klart fra starten, af det var en pige. Og hun bestemt skulle have en kost hun kan flyve på. Mange af børnene har lavet arbejdstegninger om, hvordan hun kan se ud, og at hun havde en kæmpe vorte på næsen samt et par hugtænder i munden.”

På den måde blev heksen med navnet ”Fuld-af-tricks” til.

Arrangementet på Tronholmen starter klokken 20 og slutter ved 21.30 tiden, fredag den 23. juni. Allerede fra kl. 19 sælges der helstegt pattegris med tilbehør.

Båltalen bliver holdt af den kendte blærerøv Mads Christensen. Manden der formår at provokere og udfordre sit publikum.

”I de senere år har vi haft flere båltalerne som både har været rapkæftede og provovende, samtidig med at de er kommer med nogle tankevækkende ord. Jeg er helt sikker på, at Mads Christensen vil kunne fortsætte den tradition på flotteste vis, ” udtaler eventchef Mette Bertelsen. 

Mads Christensen begyndte sin professionelle karrierer som blærerøv på magasinet Euroman. Karrieren tog for alvor fart i 1998 med bogen ”Den Store Blærerøv”. Siden er det blevet til flere bøger, deltagelse i både radio- og tv-programmer, og foredrag for fulde huse.