Watermusic: 1000 ekstra billetter frigives til salg

Randers EgnsTeater genåbner billetsalget til den ellers udsolgte 2017-forestilling.

Det var ikke kun statisterne, der fik afprøvet deres koreografi ved prøverne på Randers Havn i weekenden. Randers EgnsTeater fik samtidig afdækket kapaciteten på havnen og kan med glæde konstatere, at billetsalget kan genåbnes med yderligere 1000 billetter, uden det kommer til at gå udover publikums oplevelse på havnen. Foto: Martin Gundesen, Randers EgnsTeater

22. juni 2017 - Oprettet af Kenneth Sørensen

"Der har længe være udsolgt, og forespørgslerne efter flere billetter har været mange. Derfor er det os en stor glæde, at vi nu har fået mulighed for at åbne for billetsalget igen." Sådan skriver Randers EgnsTeater torsdag morgen i et nyhedsbrev til de mange, der står på venteliste til en billet samt til faste abonnenter på teaterets nyhedsbrev.

Modtagerne af disse nyhedsbreve får en dags forspring til at købe billet. Alle andre kan købe billet fra fredag morgen kl. 9 via hjemmesiden www.watermusic.dk

"Interessen fra publikum har været overvældende, og vi har gennem længere tid håbet på at kunne frigive flere billetter i handlen. Efter weekendens prøver har vi fået afdækket kapaciteten på Randers Havn og kan med glæde konstatere, at vi kan genåbne billetsalget og sælge yderligere 1000 billetter, uden det kommer til at gå udover publikums oplevelse på havnen," siger teaterleder, Peter Westphael.

Der er 500 ekstra billetter til hver forestilling, henholdsvis den 2 og 3. september på Randers Havn.  En almindelig billet koster 140 kroner ekskl. gebyr. Derudover kan studerende og unge under 25 købe en billet til 70 kroner, ekskl. gebyr.

Kort om Watermusic:

Watermusic er et af de 12 udvalgte fuldmåneprojekter i det officielle program for Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017. Det bliver Randers' indtil dato største enkeltstående udendørs kulturbegivenhed med et publikum på i alt 12.000 gæster fordelt på de to aftener, som forestillingen spiller. Watermusic opføres på Randers Havn den 2. og 3. september.

Handlingen er inspireret af historien om pramdragerne, der tilbage i 1700- og 1800-tallet trak prammene med varer via Gudenåen.  Fortællingen er en kærlighedshistorie mellem land og vand. Musikken til Watermusic bliver komponeret af Oh Land, der i forestillingen også spiller rollen som Havets Dronning. 

Foruden Oh Land deltager Oliver, som vandt Voice Junior i 2016. Derudover medvirker i alt mere end 300 korsangere, og mere end 200 frivillige statister og hjælpere bidrager til at sætte forestillingen op. Watermusic har et internationalt set up med instruktør Kevin Finnan og dansere fra det internationalt anerkendte britiske dansekompagni Motionhouse. Kevin Finnan stod i spidsen for åbningen ved De Paralympiske Lege i London 2012. Multimediedesign leveres af spanske Logela.

Med avancerede lys, lyd og projektioner omdanner Watermusic havnens bygninger og vandet til et musikdramatisk show ud over det sædvanlige. Følg med på www.facebook.com/watermusicranders/