Sundhed og Omsorg i Randers inviterer 400 ældre i cirkus

Sundhed og Omsorg i Randers Kommune har onsdag den 24. maj kl. 14 inviteret alle ældre, som bor i plejebolig, i ældrebolig, får hjælp fra hjemmeplejen eller har tilknytning til dagcentrene i Randers Kommune til en cirkusforestilling i Cirkus Arena.

24. maj 2017 - Oprettet af Kim Brandt Thomsen

Ca. 400 borgere er inviteret med pårørende og hjælpere - heraf er ca. 100 kørestolsbrugere, som ellers ikke eller kun med stort besvær ville kunne komme i cirkus.

Borgerne betaler et mindre beløb for billetten og kan så tage en pårørende med gratis som hjælper.

Cirkusgæsterne kommer fra i alt 23 plejecentre, så 9 store busser og 5 små busser er hyret til at transportere de borgere, som ikke kan transportere sig selv.

”Da vi kunne se, at vi ikke kunne fylde teltet med borgerne fra Ældreområdet, har vi desuden inviteret børn med tilknytning til familieafdelingen, som kunne have glæde af den gode oplevelse som en cirkusforestilling er. Det giver samtidigt et dejligt samspil mellem generationerne,” siger trænings- og aktivitetsleder i Område Syd Helle Schmidt Kjeldgaard.