Stor tilfredshed med Sundhedshøjskolen

For cirka et år siden åbnede Sundhedshøjskolens første lokale afdeling op i Asferg. Siden er tilbuddet kommet til Assentoft, Harridslev, Havndal og Øster Tørslev, og initiativet har vist sig at være en stor succes. En burgerundersøgelse viser, at 96 procent af deltagerne i holdene på Sundhedshøjskolen er enten tilfredse eller meget tilfredse med forløbet.

Lars Johansen introducerer Sundhedshøjskolen.

30. maj 2017 - Oprettet af Marie Have Qvist

I maj 2016 gik startskuddet til Sundhedshøjskolen i Randers Kommune. Sundhedshøjskolen har base på Randers Sundhedscenter, og formålet med initiativet var at iværksætte forebyggende og sundhedsfremmende tilbud i lokalområderne med fokus på fysisk aktivitet. 

”Der har været stor tilslutning til vores hold, og i løbet af det første år har 150 borgere deltaget i livsstilshold, ryghold, rygestophold og træning for rigtige mænd. Vores lokale instruktører og ambassadører brænder for Sundhedshøjskolen og for at motivere borgere til at være mere fysisk aktive,” siger Lars Johansen, projektleder for Sundhedshøjskolen.

Tilfredse borgere

En ny brugerundersøgelse viser, at 96 procent af deltagerne er samlet set meget tilfredse eller tilfredse med forløbet, indholdet af træningen og fagpersonernes indsats. 92 procent af de adspurgte er tilfredse med de frivillige instruktører, og 89 procent af deltagerne vil anbefale forløbet til andre.

I det kommende år arbejder Sundhedshøjskolen på at få åbnet en lokal afdeling i Randers Sydvest.

Man kan læse mere om Sundhedshøjskolen på Randers Kommunes hjemmeside via en søgning på ”Sundhedshøjskolen”. Her er information om aktuelle og kommende hold i de forskellige lokalområder. 

Læs mere om Sundhedshøjskolen