Pileflet og desserter til mors dag

Søndag d. 14. maj 2017 kan man fejre mors dag på Randers Naturcenter med pileflet og lækre desserter tilberedt over bål.

09. maj 2017 - Oprettet af Marie Have Qvist

Hvis man har lyst til at tilbringe mors dag under åben himmel med hyggelige aktiviteter, så er Randers Naturcenter stedet. Fra kl. 10.00 er det lagt masser af pil frem, så naturcenterets gæster kan fremstille flotte plantestativer til dekoration i haven eller på altanen.

Den professionelle pilefletter Ursula Søholm er klar til at hjælpe og inspirere med spændende idéer til forskellige typer plantestativer. Man kan medbringe sin egen krukke, så man er sikker på at fremstille den stativet i den rigtige størrelse.

"Som sædvanlig skal vi også der smovses i syndige desserter lavet over bål - så medbring den gode appetit og glem alt om kalorier denne dag," siger naturcenterleder Helle-Marie Taastrøm.

Arrangementet på mors dag er et af de mest populære på Randers Naturcenter, og stemningen er som regel fantastisk, når flere generationer mødes omkring de hyggelige aktiviteter.

Det koster 50 kr. pr. pilestativ, og alle øvrige aktiviteter - inkl. desserterne over bål - er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig - man kan bare møde op på Gudenåvej 20, 8920 Randers NV.

Følg Randers Naturcenter på facebook