Løb med i Sydbyens Skoleløb

1800 elever ventes at snøre løbeskoene torsdag den 18. maj, når tre folkeskoler i Randers sydby for andet år i træk afholder skoleløb. Forældre, bedsteforældre og andre interesserede har mulighed for at løbe med.

11. maj 2017 - Oprettet af Kenneth Sørensen

De tre folkeskoler i Randers sydby; Tirsdalens Skole Søndermarkskolen og Kristrup Skole har fokus på motion, bevægelse og fællesskab. De tre skoler har et tæt samarbejde, ikke mindst i forbindelse med at Tirsdalens Skole er sydbyens overbygningsskole med elever for 7. - 9. klasse.

"Vi vil gerne have at både elever og forældre føler sig trygge og kender de rammer, som de senere bliver en del af på Tirsdalens Skole. Derfor synes vi, at Sydbyens Skoleløb er en fantastisk ide," siger viceskoleleder på Kristrup Skole, Henrik Holm Nielsen.

Motionsløbet afholdes med start og mål på sportspladsen ved Tirsdalens Skole. Ruten er på enten 5 eller 10 kilometer. Før og efter løbet mødes hver klasse, hvor de kan spise, hygge og snakke under egne medbragte pavilloner.

Skolerne har desuden inviteret lokale idrætsforeninger, der vil være repræsenteret på deres stande. For eksempel kommer den lokale tennisklub og sætter nogle små baner op, hvor interesserede kan prøve kræfter med tennissporten. Randers FC deltager også ved Sydbyens Skoleløb og tager et par af spillerne med fra førsteholdet.

Sådan kan du deltage:

Forældre, bedsteforældre og andre interesserede kan løbe med på ruten ved Sydbyens Skoleløb 2017. Alle elever fra de tre arrangør-skoler deltager gratis, mens det koster 25 kroner for andre mellem 6 og 14 år. For øvrige er prisen 75 kroner. Et eventuelt overskud fra løbet doneres til Børneafdelingen på Regionshospitalet Randers. Løbet begynder torsdag den 18. maj, kl. 17.30.

Tilmelding sker via www.sportstiming.dk/event/4513